/****** Font Awesome ******/ /****** Collapsing Nested Menu Items | Code by Elegant Themes ******/

Arbeta hos oss

Sundprojekt är en av regionens mest innovativa och spännande projektutvecklingsföretag. Vi ser medarbetarna som vår största tillgång när vi tillsammans är med och skapar framtidens byggbransch.
Vi bygger Skåne! Vill du vara med?

Vi söker projektutvecklare

Sundprojekt är en innovativ fastighetsutvecklare med flera spännande projekt på gång. Vi tycker om att utmana oss själva och vill skapa bostadsprojekt som bryter av från mängden och erbjuder det lilla extra. Just nu planerar vi för över 500 nya bostäder i attraktiva lägen i framförallt Malmö och Helsingborg.

Vi söker nu en projektutvecklare som kan se till att våra projekt blir verklighet, i princip från ax till limpa. Beroende på din erfarenhet kommer du antingen att driva projektet självständigt eller som biträdande tillsammans med en mer erfaren projektutvecklare. Under byggfasen arbetar du nära våra samarbetspartners inom produktion.

Rollen innefattar ett brett spann av arbetsuppgifter vilket innebär ett omväxlande arbete och en dynamisk vardag. T.ex.
– Delaktig i markanskaffning genom förvärv eller tävlingar
– Framtagande av projektidé
– Programhandlingar tillsammans med arkitekt
– Kalkylering av intäkter och utgifter
– Representera beställarsidan genom projektering och produktion
– Vara delaktig i brf-administration, försäljning och besiktningar

Vi söker dig som är engagerad, flexibel, ansvarsfull, och som vill vara delaktig i det spännande arbetet att utveckla morgondagens bostad.

För frågor eller ansökan om tjänsten kontaktas Sundprojekts VD Henrik Lindén på henrik.linden@sundprojekt.se eller 040-10 71 68.

Ansökan skall innehålla CV och personligt brev. Vi utvärderar och intervjuar löpande tills tjänsten är tillsatt.