BRF Fiskmagasinet uppnår högt NKI-värde på 86 

 Sundprojekt är glada att meddela att vårt bostadsprojekt, BRF Fiskmagasinet i Simrishamn, har erhållit ett NKI-värde (Nöjd Kund Index) på imponerande 86. Detta är ett kvitto på vårt engagemang och dedikation till att skapa högkvalitativa och trivsamma bostäder för våra kunder. 

BRF Fiskmagasinet, som färdigställdes och tillträdes i slutet av 2023, överlämnas nu till den kommande boendestyrelsen. Vi är övertygade om att de boende kommer att fortsätta trivas i sina nya hem och njuta av granngemenskapen och det vackra Simrishamn. 

Efter att ha genomfört två framgångsrika bostadsprojekt i Skansenområdet ser vi fram emot att fortsätta vara en drivande aktör i utvecklingen av både området och staden Simrishamn. Vårt mål är att fortsätta skapa innovativa och hållbara bostäder som berikar samhället och förstärker livskvalitén för dess invånare. 

Vi tackar NBI Bygg AB och alla inblandade parter, från samarbetspartners till de boende, för deras fina deltagande och förtroende. Tillsammans ser vi fram emot en fin framtid för Skansenområdet och Simrishamn. 

För mer information, kontakta: 

Henrik Lindén, VD Sundprojekt
E-post: henrik.linden@sundprojekt.se
Telefon: 070 – 515 04 58 

april, 2024
linkedin facebook