Sundprojekts nya bostadsprojekt Plus+ erbjuder guldkant för dig som är 55+ 

 TRELLEBORG, Sverige – Sundprojekt, en framåtblickande fastighetsutvecklare, har tillkännagett planerna på ett spännande bostadsprojekt i Trelleborg skräddarsytt för de som är 55 år och äldre. Under namnet ”Plus+” kommer det erbjudas en lång rad plusfaktorer för den som känner sig färdig med villaboendet och nu söker ett bekvämare och mer lättskött boende utan att kompromissa med kvaliteten och frihet. 

 Projektet Plus+ är dedikerat till den mogna publiken och kommer att erbjuda ett varierat utbud av bostäder för att tillgodose olika behov och önskemål, från lägenheter med ett till tre sovrum till radhus. Varje bostad kommer att utformas med fokus på kvalitet, komfort och social hållbarhet för att skapa en trivsam livsmiljö. Målsättningen är att inleda försäljningen och produktionen under 2024. 

Sundprojekt har nu öppnat upp för intresserade att anmäla sitt intresse för Plus+ Genom att besöka hemsidan kan potentiella köpare redan idag få mer information om projektet och genom att anmäla intresse i förväg kan man även få exklusiv tillgång till information om projektets utveckling. Som intressent kan man också delta i en undersökning och påverka projektutformningen och som tack får man förtur att välja lägenhet i samband med försäljningsstarten. 

”Vi är mycket glada över att kunna presentera Plus+ för både invånarna i Trelleborg och dess omgivning,” säger Henrik Lindén, VD för Sundprojekt. ”Vi strävar alltid efter att skapa bostäder av högsta kvalitet som möter våra kunders behov och förväntningar. Plus+ kommer att erbjuda moderna och attraktiva bostäder i en växande och livfull stad.” 

Sundprojekt har en lång historia av framgångsrika bostadsprojekt i Skåneregionen och är välkända för de spännande projekten de levererar inom branschen. Med Plus+ strävar de efter att fortsätta sitt engagemang för att skapa innovativa och hållbara bostäder som förbättrar livskvaliteten för sina kunder. 

För mer information om Plus+ och för att anmäla intresse, besök plusboende.se

LÄS MER OM PLUSarrow
januari, 2024
linkedin facebook