https://www.sundprojekt.se/wp-content/uploads/2019/04/logo-sirius.svg r:2 Sirius-hero-image

13 trivsamma radhus för ett lysande boende

Sirius blev tredje etappen i r:2 – det nya och nytänkande kvarteret på Ringstorpshöjden i Helsingborg. Sirius är 13 trivsamma, effektivt planerade och anpassningsbara radhus på två plan eller tre plan och upp till 140 m2 boendeyta med en takterrass i västerläge. Samtliga radhus har mysiga uteplatser på både fram-och baksidan.

Med öppen planlösning, ca 2,5 m takhöjd, parkeringsplatser precis intill och möjlighet att välja mellan fem och upp till sju rum erbjuder Sirius-radhusen prisvärt kvalitetsboende på gångavstånd till centrum och Öresundspromenaden.

Tack vare stora valmöjligheter i rumsindelningen har man kunnat få upp till fyra sovrum på andra våningen i tvåplanshuset – och hela sex sovrum i treplanshuset. Baksidans ca 20 m2 stora uteplats har pardörrar från kök och vardagsrum, trätrall för utemöbler, odlings- och planteringsyta, förråd och en avgränsande häck.

Med tre olika tegelsorter i gråvitt, gult och brunt skapas personliga hus med egen karaktär och en inbjudande levande fasad, där det danska maskinslagna teglet förstärker intrycket av gedigen byggkvalitet.

Fakta

Bostadstyp

Bostadsrätter

Antal radhus

13

Rum

5 – 7

Våningar

2

Färdigställt

Våren 2022

BRF-namn

BRF Ringstorp Radhus

BOA

1550 m2

Fastighet

Luna 2

Kommun

Helsingborg

Arkitekt

Kjellander Sjöberg

Entreprenör

Svensk Husproduktion

map-image